Wednesday, July 7, 2010

Ja, helemaal leuk / Waterspeeltuin Delft


Zo Sas, dat doe je snel zeg! Wat goed dat het niet "in de lucht blijft hangen" maar je er meteen werk van maakt. Zal ik maar beginnen met deze tip voor de Waterspeeltuin in Delft voor al die dagen boven de 25 graden? Vorige week nog twee keer geweest (ook met Sas), kids blij, dus ouders ook ;-).

Waterspeeltuin Delft
In de waterspeeltuin kunnen kinderen spelen op zandstrandjes, ligweiden en een speelgoot met ondiep water (max. 50 cm). Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen, schommels ed. Neem zelf je schep/gieter/emmer o.i.d. mee. Er zijn toiletten en douches die er prima uitzien (wel met koud water, maar dat maakt dan meestal niet uit met zulk weer). Ernaast zit ook een kinderboerderij en kun je een ijsje kopen.
zie ook: http://www.delft.nl/content.jsp?objectid=36079

open: tussen 1 april en 1 oktober, dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.30 uur.
kosten: gratis
adres: Korftlaan 3, 2616 LJ Delft (pal ernaast zit restaurant de Schaapskooi en de kinderboerderij), parkeren geen probleem en gratis.
waterkwaliteit: wordt regelmatig getest door de provincie Zuid-Holland. Informatie over de op de site van de provincie of via de zwemwatertelefoon: 070-4417550.

extra: koffie/taart/ lunchtip in de buurt "Cafe du Midi" http://www.dumididelfgauw.nl/

1 comment:

  1. Zo Kim, jij maakt er ook meteen werk van. super! Dit wordt een leuk blogje, ik voel het aan mijn water(speeltuin)!

    ReplyDelete