Sunday, July 11, 2010

Cafe du Midi


Cafe du Midi vind ik een van de leukste plekjes in (de omgeving van) Delft om midden in de natuur een bakkie te doen, taart te eten (zelfgemaakte brownies, perentaart), te ontbijten, lunchen (tip: bio hamburger), borrelen of lekker 's avonds buiten te eten. Erg relaxed is dat ze gewoon altijd open zijn. Je vindt het aan de rand van Delft tussen de weilanden met paarden en koeien, vlak naast de Delftse Hout. Parkeerplek is er genoeg, maar nog leuker is natuurlijk fietsen. Nu in de zomer is het heerlijk op het terras onder de bomen, maar ook met slecht weer is het heel gezellig binnen in het hoofdgedeelte of de serre. Voor de deur is een kleine weide waar je in kunt met geitjes, maar ook kippen en hanen lopen er los rond. De eigenaars zijn jong en hebben er veel liefde in gestopt, de bediening is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn kinderstoelen, kleurspullen en er is een verschoonplek in het invalidetoilet. Als je er 's avonds wilt gaan eten kun je het beste van tevoren even reserveren.

Meer info: kijk op http://dumididelfgauw.nl/ voor meer info over deze plek of op de website van het buitengoed waar ze deel van uitmaken (Bed and Breakfast en info omgeving) http://www.uylenburg.nl/
open: ma t/m vrij 10.00 - 23.00, za en zo 9.00 - 23.00
adres: Noordeindseweg 70, Delfgauw (voor gewijzigde route i.v.m. werkzaamheden, klik op de site)
extra: op 2 min. fietsafstand van de Waterspeeltuin, de kinderboerderij, een Biologische Boerderij (Hoeve Biesland), de Delftse Hout (grote plas) en wandel- en fietsroutes.

2 comments:

  1. Leuk stukkie Kim! Enne, ik ben er eens met Kim geweest en ben het helemaal met haar eens! Leuke stek. Binnenkort maar eens 's avonds gaan eten.

    ReplyDelete